Referat af bestyrelsesmøde

Hermed referat af bestyrelsesmøde den 16 marts hos formanden. Fraværende Hans J. Brodersen

Generalforsamlingen blev evalueret og godkendt. Regnskabet skal sendes ud til medlemmerne iflg. aftale.

Starttidspunkterne for træning tirs-/ torsdage blev at der startes både kl. 17 og kl. 18 fra Tønder Øst. Medlemmerne kan skrive på FB hvis man ønsker det . Begynderholdet starter onsdag den 1 april kl. 18 og hyggeholdet starter onsdag 1 april kl. 17.30 "De gamle" kører onsdag formiddag kl. 10 . MBT- folket træner tirs-/ torsdage kl 19 med start på p- pladsen v/ hangaren i soldaterskoven – officiel opstart ???                                                                                                                                                                        

 -DOG SKAL DER LIGE TAGES FORBEHOLD FOR RESTRIKTIONERNE I FORBINDELSE MED CORONA FORBUDDET.

Inden træningstidspunterne starter skal bestyrelsen først give grønt lys her – bliver meddelt på info. til medlemmerne

Der gives tilskud til til følgende løb: hærvejsløb mbt den 27 juni . Grejsddalsløbet den 10 maj, Vadehavsløbet den ??

Der er kommuneløb den 14 juni og motionstræf i Kollund den 21 juni – begge arrangementer er gratis

Der vil blive arbejdet på en combi tur mbt/ racer til et område  omkring Silkeborg på et senere tidspunkt hvor klubben vil yde tilskud til overnatning i evt. campinghytter/ fælles bespisning

Sponsoransvarlig bliver fremover John Holdt.

Vi bestiller senere nyt klubtøj i lidt større størrelser samt bestiller nyt MBT jerseys i klubfarverne. Har bedt om priser og outlook fra Egedesø – afgørelse senere. John, Lars, Finn og undertegnede har prøvet tilsendte trøjer. Blev enige om at det der er gult på trøjerne skal være rød/ orange som klubtøjet. Foreslået Egedesø at der kommer 4 sponsorer på i alt. Foran VW og Lauersen, bagpå Sydbank og Far og søn. Samt et større logo med MTB- Tønder Cykle Motion. Mener det er svært at skaffe sponsorkroner i disse tider – men lad os snakke om det .

Hjemmesiden skal opdateres – send forslag og oplæg hvad i synes er relevant til Per Møller (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Næste bestyrelsesmøde den 4 maj kl. 19 hos Finn – Rosinfeltvej (51378134)

JEG TROR IKKE PÅ AT VI KAN TRÆNE OFFICIEELT  FRA 29 MARTS – JEG VIL MEDDELE DET PÅ MAIL TIL MEDLEMMERNE OM JA/ NEJ SENERE