Nyt fra klubben

Hej med jer alle. Her et par meddelelser som i lige skal nærlæse godt og give respons/ svar på så snart i har besluttet jer:
Søndag den 19 maj kl. 10 køres der de 2 enkeltstarter i Løgumgåde som led i vores klubmesterskab. Med afgang fra Tønder Øst kl. 9. 1000 m på tid og en bjergenkeltstart ca. 800 m op mod Kløjing. Vi har valgt at lægge enkeltstarterne på en søndag i håb at få flere deltagere- så bak nu op om arrangementet så vi ikke kun står med 8 deltagere. Alle kan være med. Nybegyndere, øvede og dem der kører hurtigt. Test jer selv på en enkeltstart da i nu alligevel skal/ vil træne !!! – og alle er vindere.

Grundlovsdag arrangeres der børne/ forældre løb i området omkring Liebestemplet i parken. Start kl. 11.30 med Bubber som konferencier. Gør reklame for løbet og sig det til alle børnefamilier i kender. Rigtige mænd løbet er aflyst p.g.a. af for ringe tilslutning. Overskuddet fra børne/ forældre løbet bliver doneret til ”Børn m/ diabetes” – det koster 50 kr. for børn at deltage

Kommuneløbet køres den 16 juni med start kl. 10 fra Kvickly`s p- plads bagved. Gratis deltagelse for medlemmer.. Efter løbet er der pølse og en vand/ øl. Der bliver kørt på 2 distancer 80 og 120 km.

På generalforsamlingen blev der efterlyst et 2- dages arrangement hvor alle kan være med – både MtB- bike og racer – nybegyndere og øvede. Lørdag/ søndag den 10/11 aug. laves en tur til Kegnæs. Der er bestilt sovepladser på Drejby Camping. Der er med følgebil og grillparty samt morgenmad. Afgang fra Tønder Øst kl. 10 Hjemkomst om søndagen ca. kl. 15. Deltagergebyret for hele molevitten er sat til 350 kr. pers. I og med at der er bestilt 3 hytter skal vi gerne have en forhåndstilmelding om hvem der vil med for evt. at kunne afbestille ved for ringe tilmelding. Ta`en beslutning og tilmeld dig. – alle kan selvfølgelig være med.
Endelig skal der lyde en opfordring om at hvis man tænker på at købe nyt klubtøj så meld tilbage med navn og størrelse samt hvad i kunne tænke jer. Bestillingstiden er ca. 2 måneder. Vi vil ikke ligge inde med en forstor beholdning.

Christian Lassen
Strucksalle 17
DK - 6270 Tønder
Tlf: 24639375