Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Kaptajnliste 2 halvdel 2019

kaptajsliste ny

Nyt fra klubben

Hej med jer alle. Her et par meddelelser som i lige skal nærlæse godt og give respons/ svar på så snart i har besluttet jer:
Søndag den 19 maj kl. 10 køres der de 2 enkeltstarter i Løgumgåde som led i vores klubmesterskab. Med afgang fra Tønder Øst kl. 9. 1000 m på tid og en bjergenkeltstart ca. 800 m op mod Kløjing. Vi har valgt at lægge enkeltstarterne på en søndag i håb at få flere deltagere- så bak nu op om arrangementet så vi ikke kun står med 8 deltagere. Alle kan være med. Nybegyndere, øvede og dem der kører hurtigt. Test jer selv på en enkeltstart da i nu alligevel skal/ vil træne !!! – og alle er vindere.

Grundlovsdag arrangeres der børne/ forældre løb i området omkring Liebestemplet i parken. Start kl. 11.30 med Bubber som konferencier. Gør reklame for løbet og sig det til alle børnefamilier i kender. Rigtige mænd løbet er aflyst p.g.a. af for ringe tilslutning. Overskuddet fra børne/ forældre løbet bliver doneret til ”Børn m/ diabetes” – det koster 50 kr. for børn at deltage

Kommuneløbet køres den 16 juni med start kl. 10 fra Kvickly`s p- plads bagved. Gratis deltagelse for medlemmer.. Efter løbet er der pølse og en vand/ øl. Der bliver kørt på 2 distancer 80 og 120 km.

På generalforsamlingen blev der efterlyst et 2- dages arrangement hvor alle kan være med – både MtB- bike og racer – nybegyndere og øvede. Lørdag/ søndag den 10/11 aug. laves en tur til Kegnæs. Der er bestilt sovepladser på Drejby Camping. Der er med følgebil og grillparty samt morgenmad. Afgang fra Tønder Øst kl. 10 Hjemkomst om søndagen ca. kl. 15. Deltagergebyret for hele molevitten er sat til 350 kr. pers. I og med at der er bestilt 3 hytter skal vi gerne have en forhåndstilmelding om hvem der vil med for evt. at kunne afbestille ved for ringe tilmelding. Ta`en beslutning og tilmeld dig. – alle kan selvfølgelig være med.
Endelig skal der lyde en opfordring om at hvis man tænker på at købe nyt klubtøj så meld tilbage med navn og størrelse samt hvad i kunne tænke jer. Bestillingstiden er ca. 2 måneder. Vi vil ikke ligge inde med en forstor beholdning.

Christian Lassen
Strucksalle 17
DK - 6270 Tønder
Tlf: 24639375

GENERALFORSAMLING I TCM CYKLING

Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling fredag den 22 febr 2019 . kl 19 i ”Schützenhaus” Ribe Landevej ( bag ”Schweizerhalle” )

Dagsorden v/ generalforsamlingen: iflg. vedtægter

• Vedr. valg – på valg er Claus Johansen ( modtager genvalg)
• På valg er Christian Lassen ( modtager genvalg)
• På valg er Heine Andersen ( modtager ikke genvalg)
• På valg er suppl. Susan Sørensen ( modtager genvalg)

Forslag der skal behandles på generalforsamlingen skal tilsendes formanden skriftlig senest 12 febr.

Tilmelding venligst til formanden på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 24639375 / Claus Johansen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 19 febr.

Indkaldelsen er udsendt på mail og på FB

Start TCM 2. halvdel af sæsonen med et grillarrangement

De fleste af jer har vel nok haft jeres velfortjente ferie/ tilbage til arbejdslivet. Som i mange  foregående år starter TCM 2. halvdel af sæsonen med et grillarrangement. Der sker nu her på søndag kl. 13.30 i formandens have – Strucksalle 17.  Alle – og vi mener alle er hjertelig velkomne til at deltage. Klubben byder på grillpølser/ kød med tilhørende salat. Øl, vand og vin. Det ville glæde bestyrelsen hvis også nye medlemmer/ samt  mbt- folk ville deltage. Det er gratis – så her er en chance for at få noget for dit kontingent. Der kommer en kaptajnsliste  senere. Nu på søndag er John Holdt kaptajn for B- holdet og Allan Hinrichs for C- holdet… Vi ses forhåbentlig til bade træning og hygge på søndag 

D 26/5 afholdes Vadehavsløbet

Til alle TCM medlemmer ! 
D 26/5 afholdes Vadehavsløbet med start i Ribe og vi har fra bestyrelsens side ,valgt at lave dette løb til et socialt arrangement ,hvor klubben betaler deltagergebyr . Der er 3 ruter på henholdsvis 40 , 76 og 133 km , så distancer alle kan være med på . Efter løbet er der en pølse , øl eller sodavand til deltagerne . Vi håber at så mange af vores medlemmer som muligt vil deltage ,så vi kan få en hyggelig dag . Hvis du/I ønsker at deltage så tilmeld jer herpå siden eller kontakt Claus på 27496664 . 
Vi finder ud af noget sammenkørsel når vi ved hvor mange der deltager .

Velkommen til vores nye hjemmeside

Efter 6 år har Tønder Cykel Motion nu fået ny hjemmeside. Hjemmesiden er gjort mere simpel og brugervenlig, og vi håber medlemmerne tager godt imod den.

TØNDER CYKLE MOTION
Strucksalle 17
DK-6270 Tønder
Telefon 7472 2070

Formand
Christian Laasen
chr@lassen-tonder.dk
Telefon 24 63 93 75

Hjemmeside & Facebook
Per Møller
moller@bbsyd.dk
Telefon 24 25 09 91

Følg os på Facebook!
official facebook icon png 4